Pełnomocnik Systemu HACCP – e szkolenie

Szkolenie opracowane jest w sposób taki, aby przygotować Państwa do praktycznego pełnienia funkcji Pełnomocnika Systemu HACCP.

Przygotowany materiał daje możliwość zapoznania  z metodyką pracy Pełnomocnika oraz jego obowiązkami.

Materiał dydaktyczny opracowany został przez doświadczonego trenera posiadającego wieloletnią praktykę zarówno we wdrażaniu Systemów HACCP jak i przeprowadzaniu audytów.

Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które chcą zdobyć, uzupełnić kwalifikacje lub chcą się doskonalić w zakresie Systemu HACCP.

Nie ograniczamy Państwa czasowo w kwestii przyswajania materiału.

Po zapoznaniu się  z materiałem dydaktycznym uczestnik szkolenia otrzymuje e-mailem test sprawdzający wiedzę, który to po uprzednim rozwiązaniu odsyła droga elektroniczną do nas do biura.

Po pozytywnej rekomendacji opiekuna szkolenia wystawiany jest imienny certyfikat z nadaniem tytułu: „PEŁNOMOCNIK SYSTEMU HACCP”.

Program e-Szkolenia:

  1. Geneza HACCP
  2. Co to jest HACCP?
  3. Istota i cechy Systemu HACCP
  4. Definicje Systemu HACCP
  5. Rola i zadania Pełnomocnika HACCP
  6. Terminologia Systemu HACCP
  7. GMP – Dobra Praktyka Produkcyjna
  8. GHP – Dobra Praktyka Higieniczna
  9. O czym Pełnomocnik musi pamiętac realizując zasady GHP i GMP?
  10. Zasady Systemu HACCP
  11. Etapy wdrażania Systemu HACCP
  12. Dokumentacja Systemu HACCP
  13. Zadania Pełnomocnika w systemie HACCP
  14. Udział Pełnomocnika w procesie audytowania
  15. Podstawowe pojęcia związane z audytowaniem
  16. Wymagania dotyczące audytora
  17. Etapy audytowania

 

Cena za e-Szkolenie : 500,00 zł  brutto/ za osobę
Każdy uczestnik szkolenia otrzymuje w ramach szkolenia opiekę doświadczonego trenera z powyższego zakresu.

W razie jakichkolwiek pytań  bądź wątpliwości zawsze istnieje możliwość kontaktu z nami:

Opiekun szkolenia Pełnomocnik HACCP:

Agnieszka Karpacz

tel. 41 344 35 26

tel. kom. 504 253 200

e-mail: agnieszka.karpacz@delta-kielce.pl

 

Zgłoś się na szkolenie: Formularz Pelnomocnik Systemu HACCP